Duo tone designs met een My Bendel touch

Vorig jaar was het minimalisme helemaal hot: de fijne sieraden die subtiel de aandacht trokken en toch onmiskenbaar iets toevoegden aan elke outfit. In 2019 staan kleuren en combinaties juist centraal op de catwalks in New York, Parijs en Milaan. De vertrouwde basiskleuren blijven natuurlijk nog altijd bestaan, maar juist het combineren met opvallende kleuren is dé manier om gezien  te worden. Het Rotterdamse sieradenmerk My Bendel heeft onlangs haar nieuwe edelstalen bangles gelanceerd, die volledig op deze trend is geïnspireerd.

Duo tone designs met een My Bendel touch

My Bendel staat voor stijlvol en vrouwelijk, dit ziet u ook terug in de designs en de kwaliteit van de uitvoering. Deze bijzondere BLESS bangles volgen niet alleen de huidige fashion trends, maar bij de vervaardiging ook de My Bendel kwaliteitsrichtlijnen. Elk detail van het sieraad vergt precisie en vakkennis. Zo wordt elk onderdeel van het sieraad met de hand gemaakt en in elkaar gezet.

Perfecte sieraden met aantrekkelijke marges

Speciaal voor de modewinkels en concept stores heeft My Bendel een in het oog springend starters- pakket samengesteld met voor u aantrekkelijke marges. Met een compleet vanuit Rotterdam aangestuurde bevoorrading en klantenservice biedt My Bendel u mooie unieke producten voor een betaalbare prijs. Uiteraard zijn de bijpassende displays en het ondersteunend verpakkings- en reclamemateriaal voor u beschikbaar om direct met de BLESS collectie van start gaan als nieuwe My Bendel dealer.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar het starterspakket en voorwaarden, bezoek My Bendel dan tijdens de voorjaarseditie van Jewels & Watches bij standnummer RV39 of neem direct contact op via info@mybendel.com.

https://www.mybendel.com/

Gepubliceerd op: 08-03-2019

Reacties

Comments