PW Markets neemt een belang in Houseyourbrands

Toonaangevend lifestyle inkoopplatform PW Markets neemt een belang in Houseyourbrands, de specialist in ontwikkeling en activatie van interieur & lifestyle concepten.

Sinds haar start in 2013 heeft Houseyourbrands zich gefocust op het ontwikkelen en activeren van interieur & lifestyle concepten voor Nederlandse en buitenlandse merken, groothandels en fabrikanten. De inkoopcentra van PW Markets hebben hierin vanaf dag één een belangrijke rol gespeeld. Het samenspel tussen de A-locaties voor inkoopprofessionals die PW Markets biedt in combinatie met de vernieuwende, onderscheidende aanpak van Houseyourbrands zorgen voor een goed commercieel resultaat voor de klanten van Houseyourbrands.

De afgelopen tijd is er door beide partijen intensief gesproken over het verder uitbouwen van deze synergievoordelen. Het resultaat van deze gesprekken is dat PW Markets een belang van 50% heeft genomen in Houseyourbrands. Hiermee breidt PW Markets haar dienstenportfolio naar bestaande en nieuwe exposanten op een bewezen effectieve manier uit.

Naast de diensten die PW Markets haar exposanten al aanbiedt -uitpakken, schoonhouden en bijvullen van de stands- biedt Houseyourbrands de PW Markets exposanten vanaf nu Standservice Extra:
– Met deze dienst kan PW Markets haar exposanten volledig ontzorgen.
– Houseyourbrands werkt als een verlengstuk van de exposanten op de PW Markets locaties en draagt bij aan een optimaal rendement van de stand van de exposant.
– Diensten die in dit verband door Houseyourbrands worden aangeboden: styling, visual merchandising, collectionering, klantenservice, actieve verkoop, verkoopondersteuning en verkoopactivatie.

Daarnaast zal Houseyourbrands zich focussen op:
– Het binnenhalen van nieuwe ‘on-trend’ binnenlandse merken en onderscheidend buitenlands aanbod voor PW Markets.
– Zakelijke interieurprojecten, waar mogelijk gebruikmakend van producten van de PW Markets exposanten.

Meer informatie

www.houseyourbrands.com

Gepubliceerd op: 29-11-2019

Reacties

Comments