5x Date Activiteiten voor deze Zomer

Daten, de een vindt het verschrikkelijk en de ander heeft er wel vijf in een week. Desondanks is daten voor iedereen weggelegd, hoe kom je anders aan je nieuwe vlam? Maar ook als je al jaren in een relatie zit, is het belangrijk om je partner mee te nemen op date. Je wilt natuurlijk wel dat de vlam blijft wakkeren na al die tijd. Of je nou op eerste date of zoveelste date gaat, wij hebben vijf date ideeën waar jij deze zomer je (toekomstige) partner mee omver kan blazen.

  1. Outdoor Cinema

Een outdoor cinema, in het nederlands ook wel buiten bioscoop, is een romantisch date idee voor de zomer. Er zijn veel bioscopen en steden die in de zomerperiode veel van dit soort buiten bioscopen organiseren. Maar wij vinden dat dit beter kan. In een georganiseerde buiten bioscoop ben je met veel anderen, de intieme sfeer gaat er dus snel vanaf. Daarom hebben wij bedacht dat je dit zelf ook kan creëren. Met een klein beetje moeite organiseer jij de date van je leven. Het is het helemaal waard.

Maar hoe dan? Dit doe je door onder de overkapping in je tuin een wit laken te hangen. En wanneer je die nog niet hebt, kun je gemakkelijk een overkapping bouwpakket in elkaar zetten. Het lijkt overdreven voor een simpele date, maar je gaat er jaren plezier van hebben. Overkapping klaar? Tijd om je outdoor cinema te verwezenlijken. Na het ophangen van het witte laken zet je de beamer op de gewenste afstand. Wanneer jij nog geen beamer hebt, kan je die vaak goedkoop huren online. Sluit de beamer aan op je laptop en kies de juiste film. Maak het als laatste knus met dekens, lichtjes, kaarsjes en matrassen. Jouw date kan beginnen!

  1. Ga naar een spelletjeshal

Ook bij slecht weer kan jij nog steeds een fantastisch date hebben. Een spelletjeshal is voor velen nostalgisch, ouderwets een potje Airhockeyen of basketballen in het mandje gooien. Een eerste date? Je komt er snel achter of je date goed of slecht tegen zijn of haar verlies kan. Weet jij dat je partner bloed fanatiek is? Dan willen wij benadrukken dat dit idee compleet op eigen risico is!

  1. Picknicken

Oud maar goud, een picknick. Met wat frisse lucht in de zomer (behalve als het te warm is en je zweet alle poriën hebben gevonden) kan je nooit verkeerd gaan. Er gaat niets boven een heerlijke picknick. Waar je dat doet, dat is compleet aan jou! Zolang je maar het gevoel creëert dat je ergens in een wijngaard in Frankrijk zit. Stokbroodje, kaasje, wijntje, een picknickmand is snel bij elkaar te stellen. Ben je zelf niet zo’n bourgondiër die weet wat bij elkaar past? Dan kan je altijd naar je lokale delicatesse winkel gaan om advies te vragen. Picknicken als date oubollig? Wij vinden van niet!

  1. Een comedyclub

Lachen werkt ontspannend, en je wil je kunnen ontspannen op een date. Daarom is een comedy club helemaal niet zo een gek idee voor een date. Bovendien is uit een onderzoek van de Universiteit van Kansas gebleken dat stellen die samen lachen lang bij elkaar blijven. Of je nou al jaren bij elkaar bent of elkaar net leert kennen, een potje lachen, gieren, brullen is een goed idee! Wil je niet het haasje zijn? Ga dan vooral niet op de eerste rij zitten.

Regel zo snel mogelijk een leuke date, dat heeft je scharrel, toekomstige of huidige partner wel verdiend.

Gepubliceerd op: 30-07-2021

Reacties

Comments