ANAS Crystalcare ontvangt Red Dot voor hun innovatieve design

ANAS, `s werelds eerste gepatenteerde verzorgingslijn dat bergkristal in zijn producten verwerkt, heeft wat te vieren! Deze Nederlandse start-up slaagde erin de internationale jury van de Red Dot Award: Brands & Communication Design 2019 te overtuigen. De kwalitatief hoogwaardige en creatieve verpakking van de ANAS producten zijn beloond met de felbegeerde Red Dot. Uit 8.697 internationale inzendingen zijn de beste designs geselecteerd voor een award. Anas Putriss, de CEO van ANAS Crystalcare, heeft afgelopen weekend zijn in ontvangst genomen in Berlijn tijdens de feestelijke uitreiking.

Elk van de producten van ANAS Crystalcare bevat een stukje bergkristal dat als een energiebooster werkt en lichaam en geest in balans brengen. De verpakkingen van ANAS zijn geïnspireerd op de essentie van zijn innovatieve producten. De flacons zijn geïnspireerd op de zevenhoekige vorm van het kristal. Daarnaast zijn alle verpakkingen zo ontworpen dat ze geleidelijk ontvouwen en informatie over het product onthullen, net als dat de kristallen in de producten geleidelijk hun energie vrijgeven. Het idee van dit innovatie designconcept komt van de Griekse Spyros Grammenos, creatief directeur van Anagram design team.

ANAS is ‘s werelds eerste gepatenteerde verzorgingsmerk dat puur bergkristal verwerkt in haar producten. Bergkristal staat bekend als ‘Master Healer’ en wordt beschouwd als de krachtigste energieversterker op de planeet omdat het ontgift en het lichaam in balans brengt. ANAS maakt gebruik van de krachtige eigenschappen van kristallen door een stuk natuurlijk en gezuiverd bergkristal te plaatsen in zijn op vulkanisch water gebaseerde formule.

Meer informatie

www.anascrystal.care

Gepubliceerd op: 29-11-2019

Reacties

Comments