Bedruk je bidon

Je wilt met je bedrijf opvallen. Altijd en overal. De webshop in cadeauartikelen loopt goed, maar het kan altijd beter. Continue ben je op zoek naar andere markten en afzetgebieden. En naar andere mogelijkheden om reclame te maken. Leuke promotiemiddelen bedenken en voorop lopen met hippe trends.

Gezond en bewust leven is helemaal in! Met zijn allen naar de sportschool, joggen in het bos en op zaterdagochtend rek- en strekoefeningen met een groepje gelijkgestemden doen in de plaatselijke speeltuin. Je ziet het wel eens vanuit je woonkamer en het valt je op dat iedereen een drinkbeker bij zich heeft. De bidon. Meestal zwart of juist een opvallende roze kleur, maar eigenlijk nooit bedrukt.

Reclame

Dit is de perfecte manier van reclame maken, dacht je bij jezelf. Eén of meerdere bidons bedrukken is een geweldig idee! Het is een uniek promotiemiddel. Met een behoorlijk groot oppervlak om tekst en afbeeldingen op te laten drukken. Ook een relatiegeschenken bidon lijkt je een goed plan. Onmiddellijk ga je aan het ontwerpen, want je wil een bidon bedrukken met jouw bedrijfslogo erop en dan ook nog een passende tekst erbij verzinnen.

Doelgroep

Jouw doelgroep is iedereen. Want iedereen geeft iedereen wel eens een cadeautje. En het leuke is, een bidon met bedrukking kun je ook aan iedereen geven. Tijdens beurzen, evenementen en braderieën, iedereen vindt het fijn om bedrukte bidons te krijgen. Ze kunnen gebruikt worden in de sportschool, waar je ze natuurlijk heel veel tegenkomt, maar ook tijdens een lange wandeling door het bos. Of een fietstocht langs het IJsselmeer. Op de motor door pittoreske dorpjes. Bij het voetballen op zondag en tijdens het trainen met je boxmaatje. Jouw reclame komt hierdoor dus overal terecht en het wordt nog bewaard ook! Niemand zal zo een handige bidon met logo na gebruik weggooien. Veel te mooi en te handig! Lekker uitspoelen, afwassen en opnieuw gebruiken. Zo wordt jouw bedrijfslogo op de bidon met opdruk steeds weer bekeken. En dat bekijken moet wel, want je houdt de bidon precies voor je gezicht als je eruit wil drinken. Hoe slim is dat? De kracht van reclame op de bidon is dus enorm. Het is eigenlijk wel het perfecte reclamemedium.

Gepubliceerd op: 22-01-2020

Reacties

Comments