Bekijk nu dé aftermovie van de Retailbeurs 2018

2, 3 en 4 september was het eindelijk zo ver, de Trade Mart vond weer plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het moment om branchegenoten te spreken, trends te spotten en in te kopen. Het was een succesvolle editie.

De Jewels & Watches had een vernieuwde opzet, met vaste standhouders in de buitenring en gastexposanten op het binnenplein. Deze vernieuwde opzet van de Retailbeurs Utrecht viel goed in de smaak bij de aanwezige bezoekers en leveranciers. Het was een open en overzichtelijke ruimte, waar je als bezoeker werd uitgenodigd om langs alle stands te lopen.

De bezoeker werd getrakteerd op een breed aanbod van merken (o.a. Karma, Melano, S!lk, Rebel & Rose, Kobu Parels, My iMenso en veel meer). Nieuwe collecties werden gepresenteerd en er werd ingekocht. Daarnaast kon de bezoeker ook deelnemen aan de social media workshops en speeddates met influencers, georganiseerd door ons zustermagazine Jeweline. Tijdens de Jewels & Watches vond deze voor het eerst plaats en het bleek een succes te zijn!

Daarnaast waren natuurljik ook de andere afdelingen geopend, Fashion World, Kitchen & Dining en Kids Universe.

Aftermovie

Bekijk nu de schitterende aftermovie, gemaakt door Trendline. Bent u er de volgende keer ook weer bij?

 

Meer informatie

www.trademart.nl

Gepubliceerd op: 11-09-2018

Reacties

Comments