Bolsius True Scents & True Moods

De verkoop van geurkaarsen blijft sterk groeien. Daarom introduceert Bolsius dit najaar een compleet nieuwe geurkaarsenlijn. Een fris en inspirerend assortiment dat nauwkeurig is afgestemd op de behoeftes en wensen van de hedendaagse consument. Binnen True Scents vinden we de populaire basisgeuren terug en in de True Moods heerlijke geurcombinaties. Het complete assortiment kunt u bestellen bij kaarsengroothandel Sfeerpunt.

True Scents

In de True Scents­-serie vindt u de bestverkopende geuren in een frisse, nieuwe verpakking. Alle producten zijn gepro­duceerd op basis van natuurlijke extracten en staan garant voor een optimale geurbeleving. Het zijn de meest favoriete geuren van de consument. Hiermee bent u als winkelier ver­zekerd van een hoge omloopsnelheid en worden winkeldoch­ters voorkomen. Op de trendy verpakking ziet de consument in een oogopslag om welke geur het gaat. Wat je ziet is wat je ruikt. Er is gekozen voor een modern ontwerp in aantrek­kelijke kleuren. Nieuw zijn de geribbelde stompkaarsen met geur. Een stijlvolle toevoeging aan het assortiment.

True Moods

De producten uit True Moods verbeteren iemands ‘mood’. Fijne geurcombinaties die bijna therapeutisch werken. Of de koper nu even lekker wil ontspannen of juist een energie­ boost nodig heeft; met deze geuren gaat beide zeker lukken. Ideaal voor de consument die op zoek is naar een complete geurbeleving. De True Moods­geuren zijn ook verkrijgbaar als interieurspray. Ideaal om ruimtes direct te verfrissen met een favoriete geurcombinatie.

Bezoek Sfeerpunt ook op TrendZ!

Meer informatie:

www.sfeerpunt.nl

Gepubliceerd op: 24-08-2019

Reacties

Comments