Boretti creノert een unieke Italiaanse experience in de keuken


Un caffツ Italiano! Het geluid van malende koffiemolens, sputterende espressomachines en stomende melkopschuimers in combinatie met druk gebarende Italianen onder de geurende deken van espresso-aroma’s nemen je mee naar een echte Italiaanse koffiebar. Met de luxe Barista espressomachine, creノert Boretti deze unieke Italiaanse experience in de keuken: van het openen van het pak verse koffiebonen, tot het gecontroleerd malen met de Molino en het zetten van het perfecte kopje espresso of cappuccino. Speciaal voor de snelle koffiedrinkers, heeft het kitchen lifestyle brand tevens de volautomatische koffiemachines van roestvrijstaal welke in elk keukeninterieur tailormade ingebouwd kunnen worden.

Barista @home
Volgens een Italiaan moet de perfecte caffツ Italiano voldoen aan de vier M’s. Een heerlijke melange, afkomstig van vers gebrande koffiebonen en een fijne, gelijkmatige maling. Daarnaast zorgen een uiterst goede machine en de hand van de ?meester’ voor koffie die met milde verfijning wordt gezet. De luxueuze Barista espressomachine creノert deze unieke koffiebeleving en haalt de Italiaanse fijnproever in je naar boven!

Melange & maling
Elke barista zal het beamen, de beste koffie verkrijg je door de bonen zelf te malen vlak voor deze daadwerkelijk wordt gezet. De professionele Molino koffiemaler van Boretti in chroom maalt en doseert automatisch. Kies voor een zachte, mocca-achtige espresso met de Boretti Originale koffiebonen of de Temperamento koffiebonen voor een stevige, smaakvolle espresso voor elk moment van de dag.

Snelle koffie
Begin de dag de Italian way met een heerlijke espresso of cappuccino uit de volautomaat koffiemachine van Boretti. Met in
totaal negen functies, waaronder koffiesterkte, melk opschuimen en het regelen van de doorlooptijd van het hete water, verspreid de heerlijke aroma van koffie zich in no-time door het huis. De roestvrijstalen koffiemachine is standaard verkrijgbaar in de kleuren RVS en zwart, maar het is tevens mogelijk de kleur aan te passen naar de RAL kleur van het keukeninterieur.

Prijs & verkrijgbaarheid
De Boretti Barista en volautomatische koffiemachines zijn verkrijgbaar bij de betere tuincentra en keukenspecialist. Deze collectie is inclusief koffiebonen en Molina volautomatische koffiemaler tevens verkrijgbaar bij het Boretti Experience Center in Watergang (ten noorden van Amsterdam).

Meer informatie:

www.boretti.nl

Gepubliceerd op: 18-11-2015

Reacties

Comments