Bowls and Dishes serveert nieuwe collectie Pure Rose Wood

De nieuwste hout-serie van Bowls and Dishes, pure rose wood, is uitgebreid. Deze serie bestaat uit serveerplanken van robuust donker hout en zijn afgewerkt met stoere, zwarte, metalen grepen.

In de Pure Rose Wood-collectie vindt u stevige ronde, vierkante en rechthoekige planken met handvatten aan beide kanten. Ook bevat de serie langwerpige, dunne planken met een metalen of houten handvat. Nieuw dit najaar is de grote ronde serveerplank van Ø59 cm, die 4 cm dik is. Een klein recht model (30 cm) en een rustiek exemplaar (35 cm) zijn ook toegevoegd aan de collectie.

Genieten voorop

Het Sheesham hout, ook wel Indian Rosewood genoemd, is warm van kleur en heeft een mooie tekening, afwisselend tussen donkere tonen van het kernhout en lichtere tonen van het spinthout. Hierdoor is elke plank uniek. Serve up the good times with Pure Rose Wood, want Bowls and Dishes-producten zijn gemaakt om te genieten!

Meer informatie

Bezoek Bowls and Dishes op Trade Mart van 8 tot 10 september,stand X3.C319.  Én op Spotlight van 15 & 16 september, stand E.064.

www.bowls-dishes.com

Gepubliceerd op: 05-09-2019

Reacties

Comments