Bredemeijer: drie luxe merken voor de gedekte tafel, thee en koffie

Op 23 en 24 september bent u weer van harte welkom in de Werkspoorkathedraal. Verschillende merken laten zich van hun beste kant zien, waaronder Bredemeijer. Bredemeijer Group B.V. voert drie merken in het luxesegment voor de gedekte tafel, thee en koffie en handige accessoires voor wijn en bar. Bredemeijer, Leopold Vienna en Zilverstad hebben samen een mooie, uitgebreide productportfolio.

Bredemeijer is marktleider op het gebied van dubbelwandige theepotten en toebehoren en is wereldberoemd om zijn excellente kwaliteit. De dubbelwandige theepotten zijn vervaardigd uit roestvrijstaal en hierin blijft thee extra lang warm en op smaak. Daarnaast heeft Bredemeijer een uitgebreide en stijlvolle collectie keramieken (deels met mantel), gietijzeren en glazen theepotten.

Wat alle potten met elkaar gemeen hebben, is dat ze heel praktisch in gebruik zijn. Ze schenken prettig en zonder te druppelen en zijn makkelijk te onderhouden.

Zilverstad staat bekend om de exclusieve kindercadeaus, zoals kindercouverts van RVS, spaarpotten en rammelaars van o.a. Nijntje, de Smurfen, Woezel & Pip en Snoopy. Maar ook om artikelen voor een sfeervol gedekte tafel of stijlvol interieur. Daarnaast kan ieder idee verzilverd worden. Zilverstad maakt allerhande artikelen op maat zoals manchetknopen, speldjes en sculpturen in diverse materialen. Zilverstad biedt voor ieder uniek moment het mooiste geschenk.

Meer informatie

www.bredemeijergroup.com

Gepubliceerd op: 20-09-2018

Reacties

Comments