Breng je boodschap letterlijk tot bloei!

 

Ken je de bloeikaarten van onze nieuwe exposant BLOOM your message al? Door dit leuke kaartje belanden wenskaarten niet langer meer bij het oud papier, maar veranderen ze in vrolijke bossen bloemen.

BLOOM-bloeikaarten zijn gemaakt van handgeschept papier met bloemzaden en kunnen geheel in de aarde worden gelegd. Geef ze voldoende water en de bloemen komen vanzelf tot bloei.

Van potlood tot plantje

Naast bloeiplanten heeft BLOOM your message ook bloeipotloden. Dit potlood van verantwoord hout en een vulling van klei kan veranderen in een mooi plantje. Door het stompje van het potlood in een bloempotje met aarde te zetten en water te geven, groeien er vanzelf vrolijke bloemen, verse kruiden of lekkere groenten uit.

Een goed verhaal

BLOOM your message is een bedrijf van drie vrienden die met hun producten de afvalberg willen verkleinen. Zowel onze bloeikaarten als de bloeipotloden zijn op een duurzame manier gemaakt, het zijn producten met een goed verhaal en gevoel.

Meer informatie

Bezoek BLOOM your message op de Trade Mart, stand X5.T007 of via de website www.bloom-yourmessage.nl. Meer weten? Stuur een mailtje naar info@bloom-yourmessage.nl of neem contact op met Sjoerd via 06-45 77 15 43.

Gepubliceerd op: 28-02-2018

Reacties

Comments