Carbon black is the new black!

Warm en licht, donker en fris. Dit zijn contrasten waar Net-Echt, het Nederlandse designlabel voor stijlvolle betonlook meubelen, dit voorjaar volop mee speelt met haar gewaagde nieuwe kleurstelling: Carbon black. De inspiratie voor dit nieuwe tuinseizoen werd gehaald uit de diep donkere tinten en kleurschakeringen van ‘s werelds oudste bronmaterialen: houtskool, grafiet en zwart krijt. De ingetogen, warme en organische beleving, maar ook klassieke, eenvoudige elegantie is waar Net-Echt voor staat. Carbon black is met recht the new black! Alle Net-Echt tuinmeubelen zijn daarom vanaf nu verkrijgbaar in deze spannende, nieuwe kleur.

Stijlvolle eenvoud, tijdloze klasse: echt Net-Echt!

Met de toepassing van deze nieuwe kleur, creëert Net-Echt een nieuwe frisse look & feel die perfect past binnen de tuintrends van dit moment: licht en fris, maar ook stoer en robuust. De nieuwe kleur laat zich eenvoudig combineren met de bestaande betonlook-tinten in het Net-Echt assortiment. De collectie kenmerkt zich door een tijdloze uitstraling en klasse, mede dankzij de moderne vormgeving en de slanke lijnen in combinatie met de stijlvolle buitenbekleding. De meubels van Net-Echt rijgen daarmee een interieur en exterieur stijlvol aan elkaar.

Al 20 jaar een Nederlands ontwerp: echt waar

Ontwerper Erwin van Duijnhoven ontwikkelde in 1994 het materiaal met haar natuurlijke betonuitstraling, na het winnen van een design-award voor een winkelmeubel van stuc beton. Het was mooi, maar het moest nog lichter, duurzamer en sterker. Inmiddels is het ontwerp en de samenstelling van glasvezelsterke polymeer-composiet zo doorontwikkeld dat de meubels oersterk, licht en weerbestendig zijn. De meubels zijn tevens 100% niet-capillair: vocht en/of vuil dringen niet binnen en kunnen hierdoor in weer en wind, buiten blijven staan. Probeer het, het is echt waar.

Meer informatie

www.net-echt.nl

Gepubliceerd op: 28-03-2018

Reacties

Comments