Christmasworld 2020: een veelbelovend aantal registraties!

Het is slechts midden April en toch heeft Christmasworld nu al een erg mooi aantal registraties voor de 2020 editie! Meer dan 600 exposanten uit 44 landen hebben zich tot dusverre aangemeld voor de belangrijkste internationale beurs voor feestelijke en seizoensdecoratie. Enkele voorbeelden van bedrijven die zich reeds hebben geregistreerd zijn Blachere Illumination, Boltze, Edelman, Enz de Gasperi, Gnosjö Kontsmide and G. Wurm.

“Voor dit moment is dit al een heel goed aantal registraties, waarmee we zeker kunnen voortborduren op de toename van exposanten en bezoekers in 2019”, zegt Eva Olbrich, Directeur van Christmasworld, Messe Frankfurt Exhibition GmbH. Meer dan 45,000 vakbezoekers uit 123 verschillende landen waren verantwoordelijk voor een vier procent stijging in bezoekers vergeleken met afgelopen jaar. In termen van standhouders was ook een toename van 3,5 procent bereikt, met 1,085 standhouders uit 44 landen. Niet voor niets vinden meer dan 65% van de bezoekers dat Christmasworld de belangrijkste inkoopbeurs is voor hun branche.

In de aankomende maanden zal Christmasword zich focussen op de indeling van de hallen en het ontwerpen van het complementaire programma.  Het nieuwe beursconcept, dat succesvol was geïntroduceerd in hallen 8, 9, 11 en 12, zal worden voortgezet, met enkele kleine verbeteringen voor 2020. De doelstelling blijft om het grootst mogelijke inspiratiemoment en een efficiënt inkoopmoment te zijn. Het nieuwe motto is dan ook toepasselijk: “Coming home for business”.

Meer informatie

https://christmasworld.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html

Gepubliceerd op: 18-04-2019

Reacties

Comments