Christmasworld blijft maar groeien

‘All you wish for business’ is het motto voor Christmasworld 2019. Met 1.047 exposanten uit 43 landen en meer dan 43.400 handelskopers uit de hele wereld in 2018 was een groter succes dan ooit tevoren. De vakbeurs voor feestelijke en seizoensgebonden decoratie investeert in verdere groei en is van plan om de indeling van de hal te optimaliseren.

Het doel is maximale inspiratie en een efficiënte bestelling voor kopers. “Christmasworld is ‘s werelds belangrijkste orderbeurs voor seizoens- en feestdecoraties. Om ervoor te zorgen dat dit ook in de toekomst zo blijft, creëren we een nieuwe en opwindende mix van producten van meer dan 1.000 exposanten”, legt Julia Uherek, Group Show Director van Messe Frankfurt Exhibition, uit.

Christmasworld staat bekend om zijn brede productassortiment wat interesse wekt bij handelaren uit allerlei verschillende distributiekanalen. Van kleine cadeauwinkels tot winkelcentra, van doe-het-zelf zaken en bouwleveranciers tot meubel- en meubelhandelaren, van bloemisten tot tuincentra. Niks is te gek bij Christmasworld.

Directrice van Christmas world, Eva Olbrich, benadrukt hoe belangrijk ontwikkeling is voor Christmasworld: “Met de aanhoudende groei en toekomstgerichtheid van Christmasworld spelen we niet alleen in op de toenemende vraag naar expositieruimte van de exposanten. We willen ook onze leidende rol als trendsetter en als een beurs consolideren, gericht op het plaatsen en nemen van bestellingen, terwijl we tegelijkertijd de indruk van de beurs als een evenement vergroten. ”

Meer informatie 

christmasworld.messefrankfurt.com

Gepubliceerd op: 28-03-2018

Reacties

Comments