Christmasworld Trends 2019/20: De zomer straalt met ‘luminous celebrations’

Als het op feestdecoratie aankomt, zijn er vier grote trendscenarios beschikbaar voor de retailbranche in het 2019/2020 seizoen: ‘tender festivities’, ‘essential ceremonies’, ‘sweet traditions’ and ‘luminous celebrations’. Maar hoe, in praktische termen, worden deze Christmasworld trends vertaald naar feestdagen en vieringen door het jaar heen? Designer Claudia Herke van Stilbüro bora.herke.palmisano geeft wat tips rondom trends en winkelinrichting.

Tijdens de zomer, is het de glamoureuze Christmasworld trend ‘luminous celebrations’ die echt tot zijn recht komt. Het is een thema vol met glamoureuze ‘party spirit’, glitterende looks en glinsterende mode, die allemaal makkelijker en effectief toepasbaar zijn voor privé feestjes in de zomer en voor bedrijfsuitjes. Ook kan het in zijn algemeenheid worden toegepast in de restaurant en hotelindustrie. Intense kleuren creëren hier sterke accenten, waardoor een moderne en aparte look ontstaat. Hiermee kunnen retailers een ideale etalage of vloerdisplay maken, waarmee ze de aandacht van veel klanten van een afstand kunnen trekken. Zo lokken ze klanten naar binnen.

Stilbüro bora.herke.palmisano was, namens Messe Frankfurt, wederom verantwoordelijk voor de prestigieuze trendshow tijdens Christmasworld 2019. Dit zetten ze in elkaar door de huidige trends uit de samenleving, mode, architectuur en design samen te voegen met opkomende kleuren, vormen en materialen op het gebied van feestdecoratie.

Meer informatie

christmasworld.messefrankfurt.com

Gepubliceerd op: 29-05-2019

Reacties

Comments