Cowboysbag slaat nieuwe weg in met Hooked collectie

Cowboysbag heeft op de valreep van afgelopen jaar een verrassend nieuwe collectie gebracht: Hooked. Het lederwarenmerk bewandelt met deze lijn een nieuwe weg, met modellen die naadloos aansluiten bij de trends van vandaag.

Over de collectie

De collectie kenmerkt zich door de opvallende antiekzilverkleurige haaksluiting, die terugkomt in onder andere de crossbody tasjes en rugzakken. De handtassen en schoudertassen hebben een vrouwelijk model gekregen. Het paradepaardje van de collectie is de Backpack Doral; een uniek exemplaar van een rugzak. De bovenkant van de tas kan namelijk omgevouwen worden, waardoor dit de flap vormt om de tas af te sluiten. Deze wordt vervolgens vastgezet met de haak op de tas. De collectie richt zich met de ruime rugzakken niet alleen op dames, maar ook op mannen die op zoek zijn naar een stoere lederen tas. De collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Natuurlijk gelooid leer

Cowboysbag maakt in de collectie gebruik van full grain buffel leer. Dit is natuurlijk gelooid leer. Bijzonder aan dit leersoort is dat het meer karakter krijgt en mooier wordt naarmate het meer gebruikt wordt.

Meer informatie

www.cowboysbag.com

Gepubliceerd op: 05-01-2018

Reacties

Comments