Daarom kiezen voor led bouwlampen

Steeds meer mensen en bedrijven besluiten om over te stappen op ledverlichting. Gezien de voordelen van ledverlichting ten opzichte van traditionele verlichting, kan er geen reden bedacht worden om niet te gaan voor ledverlichting. Sterker nog, ledverlichting is voor verschillende doeleinden geschikt. Zo kun je led bouwlampen aanschaffen voor functionele verlichting, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor extra sfeerverlichting in de tuin. Hoe dat precies zit, vertellen we in dit artikel. Lees je verder?

Binnen een handomdraai extra sfeer in je tuin

Een beetje sfeer in de tuin; wie wil dat nou niet? De tuin is immers steeds meer een verlengstuk van je woonkamer. Het is zonde als je die in het donker niet kunt zien. Waar je in eerste instantie misschien denkt dat bouwlampen voornamelijk worden gebruikt als beveiligingslicht of functioneel licht, hebben het mis. Een bouwlamp kan namelijk ook prima dienen om extra sfeerlicht in de tuin te creëren. Wil je bijvoorbeeld buiten langer genieten met familie en vrienden? Breng dan het juiste licht waar je het nodig hebt. Doordat led bouwlampen in verschillende lichtkleuren leverbaar zijn, is er altijd wel een lichtkleur te vinden die aan jouw wensen voldoet.

Verlichting als beveiliging van je huis

Zoals hierboven al werd vermeld, zorgt buitenverlichting er ook voor dat ongenode gasten wegblijven. We kunnen dus wel stellen dat het ook nog een effectief wapen tegen inbraak is. Een led bouwlamp is energiezuinig, waterdicht en zijn zowel met of zonder bewegingssensor leverbaar. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de lamp binnen no-time het lootje legt. Ook kun je rekenen op forse energiebesparing. Een gemiddelde led bouwlamp, uitgaande van 20 Watt, gaat namelijk gemiddeld 50.000 branduren mee. In de regel stelt men zelfs dat 5 tot 10 Watt ledverlichting al voldoende is om jouw tuinpad of terras te verlichten. Tel uit je winst!

Led bouwlampen kunnen ook functioneel zijn

Tot slot niet minder belangrijk om te benoemen: led bouwlampen kunnen ook heel functioneel zijn. We hebben het dan specifiek over werkplaatsverlichting of bouwplaatsverlichting. Ben je een doe-het-zelver of heb je een klusschuur, maar nog geen led bouwlampen? Dan wordt het hoog tijd om daar verandering in te brengen. Op deze manier kun je veilig en verantwoord werken. Succes!

Gepubliceerd op: 12-12-2020

Reacties

Comments