De aura van het interieur

We besteden gemiddeld zo’n 70 procent van ons leven binnenshuis. Dan is het heel belangrijk om het interieur zorgvuldig te kiezen. Kleuren, patronen en materialen hebben een grote impact op ons welzijn. Mindfulness, zelfliefde en positieve mindsets zijn de megatrends van onze toekomst. PAD heeft perfecte producten voor ieder die op zoek is naar zichzelf. De verscheidenheid aan intense kleuren, goddelijke patronen, natuurlijk materialen, vrolijke uitspraken en tropische ontwerpen doen je nadenken over wat nou echt gelukkig maakt. 

Fragrance of paradise

De kussens van fragrance of paradise brengen je meteen in een goede bui. Hibiscusbloemen, kleurrijke kolibries en mooie groene bladeren, allemaal gepresenteerd op een oranje achtergrond, brengen de zomer naar de kou van nu. De vrolijke kleuren creëren een levendig ontwerp. De randen worden gesierd met contrasterende franjes. De satijnen materialen geven een zeer flamboyante en kostbare uitstraling.

Haal het dierenrijk naar binnen

De kreeft is verhuisd van het bord naar de textiel en is het It-stuk van aankomend seizoen. De kreeft is te vinden op handtassen, t-shirts en nu op de nieuwste kussens, dekens en boodschappentassen. Maar ook andere dieren zijn terug te vinden in de collecties van PAD. Een kleurrijke pauw, een trotse tijger en een elegante slang: de collectie “Exotic” is de perfecte keuze voor alle dierenliefhebbers. En de nieuwe collectie “Tropical” is net zo divers als de tropische regio’s, met veelzijdige ontwerpen, patronen en kleuren. Verse munt, benzine, roze en aqua zijn elegant gecombineerd met zacht fluweel en versierd en prachtige borduurmotieven.

Meer informatie

www.padconcept.com

Gepubliceerd op: 27-02-2019

Reacties

Comments