DEsignLICIOUS toont twee vrolijke merken op de Woonindustrie

Op 7 mei heeft de Woonindustrie weer een Marketday XL. Ook DEsignLICIOUS is aanwezig met zijn twee merken. 

Le Studio

Al meer dan 30 jaar streeft La Chaise Longue ernaar om het nuttige met het aangename te verenigen. Een tikkeltje serieus met een dikke knipoog. De collectie staat voor kwaliteit, originaliteit, vorm, kleur, uitbundigheid en blijdschap.

La Chaise Longue bevat producten voor buiten en binnen, van tuin tot badkamer, van keuken tot slaapkamer. Traditionele en herkenbare gebruiksvoorwerpen voor jong en oud komen tot leven met grappige accessoires.

Het Parijse ontwerpteam van La Chaise Longue is aldoor aan het werk. Collecties worden constant aangevuld en zijn zowel online als in veel Europese winkels verkrijgbaar. En alle collecties met hetzelfde doel: plezier geven om plezier te maken!

La Chaise Longue heeft vanaf heden een nieuwe naam ‘Le Studio’. Goed en makkelijk te onthouden: kort, krachtig en Frans.

Sagaform

Sagaform staat voor vrolijke en innovatieve geschenken voor de keuken en de gedekte tafel voor zowel binnen als buiten. Alle producten worden geleverd in een mooie geschenkverpakking.

Dit Scandinavische merk werkt samen met de beste ontwerpers van Zweden. Begaafde ontwerpers die goed op de hoogte zijn van de laatste trends en levensstijlen. Sagaform heet u van harte welkom in hun vreugdevolle wereld van innovatie.

Meer informatie

www.sagaform.com

www.lachaiselongue.fr

www.designlicious.nl

Gepubliceerd op: 03-05-2018

Reacties

Comments