Disney en Play & Go

Play & Go, de opbergzak voor speelgoed en het speelkleed ineen, is de afgelopen jaren een populaire keuze geweest van zowel ouders als kinderen als het gaat om het opbergen van speelgoed. Play & Go probeert door het bedenken van de leukste prints niet alleen ouders te helpen bij het goed opbergen van het speelgoed maar ook kinderen aan te moedigen hun speelgoed op te ruimen.

Play & Go is voor dit jaar een samenwerking aangegaan met Disney en zijn er nieuwe prints ontworpen met iconische Disney figuren als Mickey en Mini Mouse. Play & Go weet dat veel kinderen gek zijn op Disney en het team van Play & Go zag het als een uitdaging om samen met Disney er een mooie fashion en trendy uitstraling aan te geven. En dat is gelukt! Daarnaast komt Play & Go met een kleiner formaat opbergzak van 40 cm ook in Disney print.

Play & Go blijft uiteraard de standaard collectie voeren inclusief de “Color My Bag’ en ‘Road Map’ opbergzakken die recent de Junior Design Awards hebben gewonnen.

 

Meer informatie

In Nederland wordt Play & Go vertegenwoordigd door Oku Business Partners. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via mail info@oku.nl of telefonisch 030-2410059. Ook op onze website vindt u meer informatie www.oku.nl

Gepubliceerd op: 03-10-2017

Reacties

Comments