Dit zijn de vloerkledentrends van dit moment

Vloerkleden: steeds meer mensen kiezen ervoor om dit toe te voegen aan hun interieur. En dat is uiteraard niet zomaar zo, want een vloerkleed kan een zeer leuke toevoeging zijn in huis. Als je hier nog niet over beschikt, kan het dan ook zeker een mogelijkheid zijn om hierover na te denken. Echter is het dan wel goed om te kijken naar de verschillende vloerkleden die te koop zijn, want dit zijn er best wat. Om jou wat inspiratie te geven over wat op dit moment populair is, zetten wij de vloerkledentrends van nu op een rijtje!

Buitenkleden

Wat de laatste tijd steeds populairder is geworden, zijn buitenkleden. Zoals de naam al aangeeft zijn dit kleden voor buiten. Vooral in de zomermaanden zijn deze kleden haast niet aan te slepen. En dat is niet zomaar zo, want een buitenkleed kan jouw tuin een boost geven. Het kan extra vrolijkheid en warmte brengen en kan ervoor zorgen dat jouw tuin er sfeervoller uit komt te zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi buitenkleed bij jouw zithoek in de tuin? Zo maak je er echt jouw eigen plekje van! 

Ronde vloerkleden

Als je op zoek gaat naar een mooi vloerkleed voor in huis, zal je merken dat je veel ronde vloerkleden tegenkomt. Dat komt omdat deze vloerkleden op dit moment ontzettend populair zijn.  Een rond vloerkleed heeft een speels effect, waardoor het jouw interieur zeker leuker kan maken. Bovendien is het zo dat een rond vloerkleed in zowat ieder interieur past. Of je nu veel rechthoekige meubels hebt of juist ronde: een rond vloerkleed kan haast overal bij. Qua design kun je het met een rond vloerkleed zo gek maken als je zelf wilt. Als je het rustig wilt houden kun je bijvoorbeeld kiezen voor een effen kleur, maar je kunt ook kiezen voor een opvallende kleur of druk patroontje. Je hebt in ieder geval ruime keuze!

Duurzame vloerkleden

Duurzaamheid gaat een steeds grotere rol spelen in ons leven en daarom kun je hier op verschillende manieren rekening mee houden. Een duurzaam vloerkleed is daarom ook zeer populair momenteel. Bij een duurzaam vloerkleed kun je dus denken aan een vloerkleed die gemaakt is van duurzame stoffen of gerecyclede materialen. Zo heb je én een mooi vloerkleed én houd je goed rekening met het milieu!

Combinatie van meerdere kleuren of stoffen

Als je op zoek bent naar een mooi vloerkleed voor in huis, zou je ook zeker rekening kunnen houden met deze trend. Een vloerkleed van een combinatie van meerdere stoffen is helemaal on trend op dit moment en dit geldt ook voor een vloerkleed dat bestaat uit meerdere kleuren. Je hoeft dus zeker niet meer te kiezen voor één stof of één kleur, je kunt dit in een vloerkleed ook gewoon lekker combineren.

Vloerkleed met Scandinavisch design

Op zoek naar een tijdloos vloerkleed? Dan zou je ook kunnen kiezen voor een vloerkleed met Scandinavisch design. Deze vloerkleden zijn niet alleen tijdloos, maar ook nog eens ontzettend stijlvol. Je kunt dit dus zeker laten terugkomen in je interieur. Een Scandinavisch design is te kenmerken aan strakke geometrische patronen en daarnaast mooie kleurcontrasten. Het is zeker de moeite waard om deze stijl te overwegen.

Op zoek naar een mooi vloerkleed voor in huis? Dan kun je zeker een kijkje nemen bij Web Karpet.

Als je graag met de laatste trends mee wilt gaan, dan zijn deze bovenstaande vloerkleden zeker een aanrader. Een vloerkleed kan jouw interieur zeker opfleuren, dus het kan zeker geen kwaad om hierover na te denken!

 

Gepubliceerd op: 29-11-2021

Reacties

Comments