Een fijne, mooi uitziende slaapbank… Kan dat?


Een fijne zitbank die er mooi uitziet, of een minder mooie maar comfortabele slaapbank. Vaak is het kiezen tussen een van de twee. Innovation Store by Diletto brengt hier verandering in. Comfort en gemak staat op de eerste plek, gevolgd door een mooi design waardoor de banken een waar sieraad voor je interieur blijven.

Een slaapbank is handig voor wanneer een logee gezellig langskomt, maar ook voor de momenten waarop jijzelf heerlijk languit op de bank wilt liggen relaxen in plaats van ‘alleen maar’ zitten. Of wat denk je van voor een kleine woning? Een multifunctioneel meubelstuk waar je zowel heerlijk op slaapt als lekker op kunt loungen.

Innovation biedt voor 2016 maar liefst zes nieuwe collecties!

  • Modular: collectie banken met bijpassende stoelen, waarmee je een zithoek kan creノren;
  • Compact: collectie stoelen en tweezitsbanken, die weinig ruimte in de kamer in beslag nemen;
  • Unique: collectie banken met een unieke uitstraling;
  • Daybeds: collectie daybeds en loungers; voor een momentje voor jezelf;
  • Slyders: collectie luxe zitbanken waar je heerlijk ruim op kan zitten en liggen;
  • Multifunctional: collectie ontworpen voor ‘one room living.

Comfortabel ontspannen
De banken zijn multifunctioneel en veelal voorzien van een goede pocketvering. Hierdoor zit en lig je niet alleen lekker comfortabel, maar behoudt de meubel ook zijn oorspronkelijke model bij intensief gebruik. De banken zijn uit te breiden met onder andere neksteunen en poefjes om de ontspanning te optimaliseren.

Scandinavisch
De kleuren voor de nieuwe collectie zijn zacht en passen in menig interieur. Oud blauw, zachtroze en diverse tinten grijs; met dat als basis kun je de rest van je woning geheel naar eigen inzicht stylen. De look van de banken is clean, geen onnodige poespas maar wel warm en sfeervol. Het sluit goed aan bij de Scandinavische achtergrond, Innovation is namelijk een Deens merk.

Meer informatie:

www.innostore.nl


Gepubliceerd op: 24-03-2016

Reacties

Comments