Een gepersonaliseerde geboorteposter als kraamcadeau


De geboorte van een baby is altijd een bijzondere gebeurtenis. Bij zo’n bijzondere gebeurtenis hoort een bijzonder cadeautje. Een passend cadeau voor zowel de baby als de kersverse ouders.

PrintCandy maakt het mogelijk om online een volledig gepersonaliseerd cadeau te maken, namelijk een geboorteposter. De posters zijn helemaal naar wens aan te passen waardoor het niet alleen leuk is om op te hangen in de kinderkamer maar ook een mooi aandenken aan de kindertijd vormt wanneer het kind ouder is.

PrintCandy ontwierp een collectie met geboorteposters waar je zelf op een eenvoudige manier de naam van het kindje kunt toevoegen. Na het kiezen van een maat en een kleur vul je de gegevens van de baby in. Het resultaat is direct zichtbaar op je scherm waardoor er geen verrassingen achteraf zijn. Ook is het bij bijna alle prints mogelijk om de gezinssamenstelling te kiezen en kunnen alle posters worden worden afgedrukt op gerecycled papier.

De geboorteposters zijn ideaal en leuk wanneer je op zoek bent naar een origineel cadeau. De posters zijn verkrijgbaar in diverse formaten en kunnen online worden vormgegeven bij www.printcandy.nl.

Prijzen starten vanaf ?12,50.

Meer informatie:

www.printcandy.nl

Gepubliceerd op: 15-01-2016

Reacties

Comments