Een vooruitblik op de Trade Mart voorjaarsbeurs

Van 5 tot en met 7 maart staat de Utrechtse Jaarbeurs in het teken van de Trade Mart Voorjaarsbeurs. Op de verschillende etages van het Beatrixgebouw vind je de laatste trends op het gebied van wonen en gifts, koken en tafelen, sieraden en horloges, mode en kids.

Jewels & Watches

Alles over sieraden en horloges vind je bij Jewels & Watches op de 1e etage. De ideale locatie om inspiratie op te doen en in te kopen.

Fashion World

It’s all about Fashion. Mode is het ‘it’ woord bij Fashion World op de 2e etage. Van fashion items en accessoires tot trendy bijoux van de mooiste merken die de modebranche te bieden heeft.

Kitchen & Dining

Kwaliteitsservies en -glaswerk, keukenapparatuur, pannen, messen, accessoires en decoratie. Alles wat koken en tafelen tot een ware beleving maakt vind je op de 3e etage bij Kitchen & Dining. En natuurlijk volgens de actuele trends en eisen op gebied van vormgeving en kwaliteit.

Home & Living

Kijk je ogen uit op de 4e etage. Je vindt hier de mooiste woonaccessoires, interieur design, decoratiematerialen, gifts, kleinmeubelen en verlichting. Vertegenwoordigd door toonaangevende labels als Madam Stolz, it’s about RoMi, Manta, Zusss, Coming Lifestyle en Nordal.

Kids Universe

Kids Universe op de 5e etage staat volledig in het teken van fashion, fun en furniture voor baby & kids. Kwaliteit en duurzaamheid spelen een belangrijke rol in het aanbod. Het aanbod is uniek, onderscheidend en volgens de laatste trends.

Meer informatie

www.trademart.nl

 

Gepubliceerd op: 02-03-2017

Reacties

Comments