Esprit sluit nieuwe licentie samenwerking met Versteegh Modeaccessoires

Esprit gaat per 1 juli 2017 een nieuwe licentieovereenkomst aan met Versteegh modeaccessoires. In deze samenwerking biedt Versteegh waardevolle kennis en expertise op het gebied van modeaccessoires. Door een groot netwerk van leveranciers kan de groothandel korte en betrouwbare levertijden waarborgen. Esprit zal internationaal in eigen winkels, bij de franchise partners en webshop de exclusief ontwikkelde modeaccessoires aanbieden.

Maria Pambori, VP Head of Global Licenses/Product Esprit: „Samen met onze nieuwe partner willen wij onze klanten inspireren met een aantrekkelijk productportfolio, gebaseerd op de nieuwste trends uit de branche en omgezet naar de filosofie van het merk Esprit. In Versteegh hebben wij een partner gevonden die grote waarde hecht aan kwaliteit en beschikt over een uitgesproken gevoel voor trends, waardoor onze wensen in hoge mate worden ingevuld”.

„Het merk Esprit biedt door haar positionering een ideaal platform voor onze producten. Wij verheugen ons erop om de Esprit klanten kennis te laten maken met onze collectie en kijken uit naar de samenwerking met onze partner“, zegt Frans Lenting, verkoopdirecteur van Versteegh.

Meer informatie: www.versteegh.eu / www.esprit.com.

Gepubliceerd op: 26-03-2017

Reacties

Comments