showUP

Expo Haarlemmermeer
3-4 september 2017 10:00 tot 06:00
Datum: 3 september 2017
Tijd: 10:00  tot  18:00

showUP is de vakbeurs voor Home & Gift. De eerstvolgende editie zal plaatsvinden op 3 & 4 september 2017, wederom in de Expo Haarlemmermeer. showUP heeft zich de afgelopen 3 jaar ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en kado-artikelen.

Inmiddels telt het deelnemersveld 250 deelnemers uit binnen- en buitenland. Van kleine startende labels en jonge ontwerpers tot bekende merken als House Doctor, Ferm Living, &Klevering en Serax.

De opzet van showUP is vernieuwend en uitnodigend. De producten van de deelnemers staan centraal in een inspirerende setting. De sfeer en styling van de locatie is aangenaam en ademt creativiteit. Stands zijn open en uniform waardoor het typische beursgevoel verdwijnt. Het leuke van showUP is dat toonaangevende internationale merken zij aan zij staan met startende designers en labels.

Er is ruimte voor jong ontwerptalent en verrassende presentaties. Voor inkopen en inspiratie opdoen. Bovendien is showUP een heerlijke plek om te netwerken, je ontmoet collega’s, leveranciers en andere relaties.

Meer informatie:

www.showup.nl

Reacties

Comments