TrendZ Belgium

Flanders Expo in Gent
27 t/m 29 januari 2019 00:00 tot 00:00
Datum:

De internationale beursorganisator Easyfairs lanceert TrendZ Belgium, een nieuw inkoopmoment voor de living & lifestyle markt. De eerste editie vindt plaats op 27, 28 en 29 januari 2019 in Flanders Expo in Gent. In eerste instantie stond de eerste editie van TrendZ Belgium gepland in het najaar van 2018, maar de organisatie wil graag meer tijd benutten in de voorbereiding om het event compleet en kwalitatief neer te zetten voor de Belgische markt.

Het event wordt in België gelanceerd naar het model van TrendZ in Nederland, dat daar al geruime tijd tweemaal per jaar succesvol georganiseerd wordt door Easyfairs Evenementenhal, één van Nederlands grootste beursorganisatoren die in 2016 werd overgenomen door de Easyfairs groep.

Na een uitgebreid onderzoek wordt het beursconcept van TrendZ nu ook gelanceerd in België als TrendZ Belgium. Easyfairs komt daarmee tegemoet aan de vraag vanuit de sector naar een event in België voor de professionele retailer. TrendZ wil dan ook het meest complete inkoopmoment zijn voor de detailhandel in de volgende segmenten: home & living, design, verlichting, kleinmeubel, home fragrance, bed, bad & tafel, young & trendy, decoratietextiel, gifts, bloemdecoratie, garden & outdoor, accessoires en fairtrade.

Trendline-Trendz-01-2017-02

TrendZ Belgium zal tweemaal per jaar plaatsvinden: een voorjaarseditie in januari en een najaarseditie in september, telkens in Flanders Expo in Gent. “Trendz Belgium is een nieuw event op maat en met focus op de Belgische markt, ontstaan in dialoog met alle stakeholders. Ontstaan vanuit de overtuiging dat ook de Belgische markt plaats biedt aan een event dat retailers en inkopers inspireert met living & lifestyle producten en dit tweemaal per jaar”, zegt Patrick Geysels, Head of Cluster TrendZ Belgium.

Meer informatie

www.trendzbelgium.be

Reacties

Comments