Fair Plaza: 12 en 13 november inspiratiedagen

Heeft u ook zoveel zin in de knusse wintermaanden? Dan mag u de inspiratiedagen zeker niet missen! 

De vierde en laatste editie van dit jaar staat namelijk volledig in het teken van de winter. Onder het genot van een heerlijke kop glühwein kunt u onze exposanten op een andere manier leren kennen. Na het grote succes van de derde editie, zal ook deze editie in samenwerking zijn met het ETC Design Center Europe, te vinden vlak naast FairPlaza.

De gast-exposanten

LemonWise

Samenwerken is het motto van dit inspirerende bedrijf. Ze verkopen eigentijdse, verfrissende en originele homeware producten. Als echte schatgravers zijn ze constant op zoek naar verrassende producten, in samenwerking met kleinschalige producenten van ver én dichtbij. Niet alleen kleurrijke kussens, dekens en tassen, maar ook vrolijke kaarten en lampenkappen. Naast het gebruik van biologische verfpigmenten, ontvangen alle producenten eerlijke lonen voor het produceren van deze duurzame producten.

Mocco

Alleen de allerbeste materialen zijn goed genoeg voor de producten van MOCCO. Onder eerlijke werkomstandigheden worden de hamamdoeken met veel zorg en liefde gewoven van biologisch katoen.

Butik-Batik

De Batik stijl is een mooie en gevarieerde stijl die welbekend is in Afrika en Azië. Butik Batik wil met hun producten bijdragen aan de kleurrijke band die bestaat tussen wereldculturen. Ze hebben prachtige tassen uit Indonesië, sieraden, sjaals en sarongs uit landen als Bali, Ghana en Swaziland, en lifestyle- en woonaccessoires uit Java en Tanzania.

Winactie

Tijdens de inspiratiedagen kunt u een lot kopen om een mand te winnen vol met leuke FairPlaza artikelen. 100% van de opbrengst van de loten gaat naar de Josephat Torner Foundation Europe. De Josephat Torner Foundation heeft als doel de misvattingen die bestaan in de Afrikaanse landen over albinisme recht te zetten. Albino kinderen worden daar gevangen als objecten, vermoord en verwerkt tot poeder of kettingen met botjes, deze zouden de drager geluk brengen. De oprichter van de stichting, Pieter Staadegaard wil de kinderen en hun families beschermen, door de medicijnmannen die verantwoordelijk zijn te heropvoeden.

Meer informatie

www.fairplaza.nl

Gepubliceerd op: 07-11-2017

Reacties

Comments