Fairplaza: voor de eerlijke trends

Op maandag 28 en dinsdag 29 mei vonden de inspiratiedagen weer plaats bij Fairplaza. Deze dagen stonden in het teken van de zomer. Standhouders pakten uit met speciale collecties en vrolijke kleine extraatjes: van ijs tot verrassingspakketten. Fair play, Fairplaza!

Het inkoopcentrum in Culemborg zag er vrolijk uit. De sfeertafels bij de ingang waren in stijl aangekleed. Ook de standhouders toonden zich van de beste kant en lieten de bezoeker kennismaken met Fairplaza. Het inkoopcentrum met onder andere lifestyle, woonaccessoires en fashion staat bekend om zijn duurzaamheid. Alles is gemaakt met respect voor de natuur en de omgeving.

In de conceptstore 

De duurzame producten vertellen allemaal een mooi verhaal en passen perfect in concept stores of giftwinkels. Collecties komen van kleine producenten in het buitenland en hebben zo een verhaal te vertellen. Zo worden de Tajines van The Twinning company gemaakt in Colombia, Tunesië en Vietnam. Het aardewerk blijft zo op de traditionele manier gemaakt door lokale bedrijven. Ook de textielen accessoires van House of India worden duurzaam gemaakt. Anupamaa, een van hun merken, wordt gemaakt in Zuid-Delhi. Het bedrijf is gevestigd in een woonhuis met vier etages, met op iedere etage een ander onderdeel. Vaak kleinschalige producties, zoals bij Ladi Biosas. Het familiebedrijf maakt hoogwaardige olijfolie, wat ook nog eens heerlijk smaakt op ijs!

Kortom, Fairplaza is het bezoeken waard. Al is het maar om je onder te dompelen in de verschillende prachtige verhalen over de merken.

Meer informatie

www.fairplaza.nl

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de verschillende merken:

Gepubliceerd op: 31-05-2018

Reacties

Comments