Fashion en design vierdaagse tijdens de Arnhemse Stockdagen

Arnhem staat binnenkort weer vier dagen lang in het teken van mode, product design en accessoires. Van 22 juni t/m 25 juni 2017 wordt de prachtige Eusebiuskerk speciaal voor deze editie omgetoverd tot een gigantische pop-up store. Daarnaast zetten ook de Arnhemse ontwerpers en winkels in het centrum en Het Modekwartier hun voorraadkasten weer open. Naar verwachting verkopen 125 tot 150 deelnemers uit de Nederlandse mode en designwereld er hun werk dit jaar. Een unieke manier om je stad als design en modestad onder de aandacht te brengen en een opsteker voor elke winkelier in Arnhem. 

Mode en design voor iedereen

Sinds de start in 2011 zijn de Arnhemse Stockdagen uitgegroeid van een kleinschalige ‘markt’ met 10 lo- kale Arnhemse modeontwerpers tot een groot eve- nement waar modeontwerpers en product designers uit het hele land samenkomen. De missie; mode en design bereikbaar maken voor het grote publiek blijkt een gouden formule. Meer en meer ontwerpers en bezoekers uit binnen- en buitenland vinden hun weg naar deze Arnhemse mode en design vierdaagse.

Directeur Sophie Schijf: “We zijn enorm gegroeid zon- der onze missie uit het oog te verliezen.We staan op de kaart bij Nederlandse ontwerpers, de lokale winkelier en de modeliefhebber en we trekken naast de Nederlandse bezoekers ook steeds meer mode en Dutch design liefhebbers uit België en Duitsland.We zijn er trots op dat deelnemers van het eerste uur zoals Spijkers & Spijkers, Sjaak Hullekes, Elsien Gringhuis, Philomijn, Trix & Rees en Humanoid nog altijd verbonden zijn met ons evenement.”

Voor meer info: www.arnhemsestockdagen.nl

Gepubliceerd op: 29-05-2017

Reacties

Comments