Fidrio Exclusive Collection

De Fidrio Exclusive Collection bestaat uit producten die het bedrijf uit Harmelen samen met ambachtelijke glasblazers van over de hele wereld ontwerpt. Vervolgens worden deze exclusief voor Fidrio gemaakt. Omdat de producten van Fidrio worden geblazen in houten mallen, creëren de glasblazers steeds weer een uniek stuk, iedere keer anders van vorm, kleur en afmeting.

Deze collectie verkoopt Fidrio via de showroom in Harmelen en op beurzen. In de showroom doen klanten ideeën op en worden geïnspireerd door de producten en toepassingen die ze daar zien. Er is ook altijd een het team aanwezig voor stylingtips en vragen. Als klanten met meer creatieve ideeën weggaan dan dat ze kwamen, is het team tevreden.

“Tevens hebben wij de mogelijkheid om via een inlogcode een bestelling te plaatsen via de Fidrio webshop. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met een van onze accountmanagers, zij brengen graag een bezoek aan uw bedrijf om de Fidrio collectie te tonen. Voor klanten met speciale wensen kunnen wij zelfs eigen ontwerpen en kleuren laten produceren. Fidrio levert niet direct aan consumenten. Wij verwijzen de consumenten graag door naar onze klanten”. Glas is voor Fidrio het ultieme materiaal voor alle stijlen en toepassingen.

“Het verveelt nooit en is enorm trendy omdat je bijna alle vormen en kleuren kunt vangen in glas. Daarom voeren we ook minimaal twee collecties per jaar in de Fidrio Exclusive Collection. Omdat we de hoogst mogelijke kwaliteit binnen het prijssegment willen leveren, is kwaliteitsborging altijd erg belangrijk geweest. Inmiddels hebben we een aantal vaste leveranciers waardoor wij onze klanten de kwaliteit kunnen garanderen”.

Voor meer info: www.fidrio.com

Gepubliceerd op: 20-03-2017

Reacties

Comments