Första verrast met groot aanbod

Första is aan het groeien en dat zien we ook terug in het diverse aanbod aan artikelen. Van glaswerk tot keukenapparatuur, ze hebben het in hun assortiment waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bekijk hier het assortiment. 

Nieuwe catalogus voorjaar/ zomer 2018

In aanloop naar de Voorjaarsbeurs is de nieuwe catalogus van Första – met méér dan 200 nieuwe artikelen – midden februari naar alle klanten gestuurd. Deze nieuwe artikelenpresenteert Första voor het eerst tijdens de aankomende Voorjaarsbeurs.

 Fritel ook via Första verkrijgbaar

Leuk nieuws: het Belgische merk Fritel is nu ook via Första verkrijgbaar! Fritel staat voor hoogwaardige keukenapparatuur. Het merk is marktleider in België voor friteuses, en daarnaast sterk in grillplaten, airfryers, warmhoudplaten en meer. Första levert een mooie collectie van dit kwaliteitsmerk uit voorraad met o.a. friteuses, airfryers, grills en een warmhoudplaat.

Nachtmann en Spiegelau

Nachtmann en Spiegelau behoren tot een van de beste merken in glaswerk. Zo wordt al het Nachtmann glaswerk gemaakt in Duitsland uit het fijnste, kraakheldere kristalglas. De glazen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking. Dankzij de hardheid van het kristalglas zijn de glazen duurzaam, zeer krasbestendig en behouden zij hun glans.

Verspil minder, bespaar meer met OXO’s ‘GreenSavers’

Baal je er ook altijd zo van als je verse kruiden moet weggooien omdat je ze te lang hebt laten liggen? OXO heeft daar een mooie oplossing voor: de nieuwe OXO Greensaver voor verse kruiden. De OXO Greensaver is een unieke vershoudbox die je kruiden langer vers houdt. Slim, want zo bespaar je kosten; je hoeft tenslotte niet terug naar de (super)markt om nieuwe kruiden te halen. Bovendien helpt hij je om gezond te eten, want de kruiden die je eet, blijven langer vers. Kortom, slim en gezond, zo’n OXO Greensaver.

 

Sfeerfoto’s beschikbaar via beeldbank Första 

In het najaar heeft Första mooie sfeerfoto´s laten maken van de Butler houten snijplanken, de Inno Cuisinno vijzels, pastamachine en meer. Alle deze sfeerfoto´s zijn voor klanten te downloaden. Laat je Första collectie nog meer spreken met mooi beeldmateriaal. Gebruik de foto’s bijvoorbeeld voor je webshop, Instagram, folder en Facebook!

Meer informatie

Benieuwd naar de nieuwe collectie van Första? Bekijk deze tijdens de Voorjaarsbeurs, 3e etage stand F616, of bezoek de website via www.forsta.nl.

Gepubliceerd op: 28-02-2018

Reacties

Comments