Frank and Lucie maken hun opwachting met een classy leesbril, speciaal voor haar

Het onderscheidende leesbrillenmerk Frank and Lucie lanceert de Summer ’18 collectie. Een collectie met onder andere een prachtige nieuwe leesbril, geïnspireerd op stijlicoon Iris Apfel en uitgevoerd in de kleuren van dit moment.

Eyeglobe

Een tikkeltje gedurfd, dat is de nieuwe Eyeglobe leesbril van de Summer ‘18 collectie van Frank and Lucie. Met de grote ronde glazen in trendy en toch tijdloze kleuren is deze nieuwste leesbril in de collectie een absolute blikvanger.

De kant en klare leesbril is uitgevoerd in trendkleuren van dit moment: Greige en Chili Oil. Hoewel alle reeds bestaande leesbrillen van Frank and Lucie uniseks zijn, is de Eyeglobe met name bedoeld voor classy vrouwen. De grote, ronde en opvallende vorm zorgt voor een extra feminine touch.

 

Iris Apfel als stijlicoon

Geïnspireerd op de prachtige ronde brillen van stijlicoon Iris Apfel, is de Eyeglobe leesbril een perfecte combinatie tussen een stijlvolle, onderscheidende en ook tijdloze look. Een perfect accessoire om persoonlijkheid en stijl toe te voegen aan je zomerse look!

Materiaal

Net als alle leesbrillen van Frank and Lucie, is ook de Eyeglobe gemaakt van hoogwaardig acetaat. Bovendien bevatten de glazen blauw licht filter, ideaal voor wie vaak op een beeldscherm kijkt! Alle leesbrillen zijn verkrijgbaar in vijf sterktes; +1 t/m +3.

Meer informatie

Loeki Kemmerling (regio Zuid): 06 12 66 01 83 | loeki.kemmerling@thereadingcompany.nl
Justine Smid (regio Noord): 06 41 51 57 81 | justine.smid@thereadingcompany.nl

www.thereadingcompany.nl
www.frankandlucie.nl

info@thereadingcompany.nl

Gepubliceerd op: 15-05-2018

Reacties

Comments