Frank and Lucie, meer dan een bril alleen

Kant en klare leesbrillen zijn echte omzetmakers in iedere winkel. Frank and Lucie leesbrillen passen bij jou in de zaak als je houdt van een mooi gemaakt acetaat montuur met prima leesglazen.

Er zijn drie hippe Frank and Lucie modellen verkrijgbaar: de Eyebrow, de Eyeball en de Eyecon. Alle drie voor hem en haar. In twee kleuren en helemaal van nu: zwart en havanna.
De brillen worden geleverd met een luxe, zacht etui en een aflevertasje. Ook is er een exclusieve presentatiedoos verkrijgbaar.

Meer dan een bril alleen

Wist je dat je bij Frank & Lucie naast de brillen, ook verschillende gadgets van Frank and Lucie aan de klant kunt meegeven?

Naast het fantastische brillenzakje dat tevens een poetsdoekje is, krijgt de koper een rolletje heerlijke pepermuntjes, een designpotlood en dat alles weer in een heel leuk cadeautasje.

Frank and Lucie is namelijk een echt concept. Je klant koopt meer dan een bril alleen.

Over Frank and Lucie

Frank Seemore is een gepensioneerde brildesigner. Toen zijn vrouw Lucie en haar vriendinnen bleven klagen over de kwaliteit en modellering van kant en klare leesbrillen, besloot hij zelf maar weer aan de tekentafel te gaan zitten. En met resultaat. Lucie dolblij en Frank draagt ze zelf ook graag.

Over The Reading Company

Frank en Lucie is exclusief verkrijgbaar bij The Reading Company. Bij The Reading Company staan betrouwbaarheid en een goede service hoog in het vaandel. Een bedrijf die met haar tijd meegaat en online ondersteuning geeft via alle social media kanalen. Aan samenwerking hecht The Reading Company veel waarde. “Voor u geldt dat wij de perfecte service leveren, uiteraard een goede marge en ondersteuning. Zo zult u als dealer op de website www.frankandlucie.nl vermeld worden, zullen we u op Instagram hashtaggen en op facebook benoemen.”

Meer informatie

www.frankandlucie.nl

info@thereadingcompany.nl

 

 

Gepubliceerd op: 02-05-2017

Reacties

Comments