Gelezen in Trendline: Scents & Senses: een passie voor geuren

Newell Brands is de eigenaar van de drie merken die Scents & Senses voert. doordat Newell Brands afgelopen jaar heeft besloten om te kiezen voor een distributeur in de Benelux is het merk Woodwick in handen gegeven aan Scents & Senses.

Vanaf 1 januari 2019 is Scents & Senses de distributeur van het merk WoodWick. In december 2018 is Scents & Senses verhuisd naar een nieuwe locatie in ’s-Gravendeel om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. De combinatie van de drie wereldmerken Yankee Candle, WoodWick en Millefiori Milano zal menig klant meer kansen bieden. Alle drie de merken vertegenwoordigen een breed pakket aan diverse geurgroepen en worden in conceptmatige presentaties gedisplayd. Scents & Senses helpt mee aan de inrichting en training van deze concepten en plaatst tevens alle meubels in bruikleen. Hiermee ontzorgt Scents & Senses de ondernemer die kiest voor kwaliteit. De merken kennen een constante ontwikkeling en zijn toegespitst op elk seizoen.

Yankee Candle

In 2019 viert Scents & Senses het 50-jarige bestaan van Yankee Candle samen met haar klanten. In 1969 is Yankee Candle opgericht en is tot op heden marktleider op het gebied van geurkaarsen. Met een breed geurenpakket en verschillende geurproducten is Yankee Candle niet meer weg te denken uit de Home Fragrance. Scents & Senses heeft sinds 2012 Yankee Candle conceptmatig in de Benelux laten groeien tot een imperium dat staat als een huis.

Woodwick

WoodWick staat bekend om haar overheerlijke geuren en om de soja blend-wax die zij gebruikt. Uiteraard is het unieke “crackling” geluid kenmerkend voor het branden van kaarsen met een houten lont. Vanaf 2019 voert Scents & Senses 50 verschillende geuren in de “core range”. Daarnaast introduceren ze een 16-tal Trilogy kaarsen in drie vormen. De elegante Ellipse-vorm is favoriet bij elke WoodWick gebruiker. Dit is een zeer sfeervol product en een ideaal product om als gift cadeau te doen.

MilleFiori 

Millefiori Milano is de grootste reed diffuser producent in Europa en staat bekend om haar stijlvolle vormgeving en kwaliteit. Dit geeft een extra dimensie aan het aanbod in de markt en is onderscheidend. Ook Millefiori is constant in ontwikkeling en speelt in op de trends en op de seizoensinvloeden.

Meer informatie

www.scents-senses.nl

Gepubliceerd op: 24-12-2018

Reacties

Comments