Haal binnen naar buiten, of andersom


De tuin dient inmiddels niet meer alleen als tuin, maar maakt deel uit van het huis. Er wordt gegeten, gekookt, gelounged, genoten van lange zomeravonden en de aankleding wordt steeds gedetailleerder. Maak het gezellig in de tuin, op het terras of op het balkon met de items van Outside Wishes.

Garden van Esschert Design is een van de series die je tegenkomt bij Outside Wishes. Een merk dat onder meer sapdispensers voor de betere tuinfeestjes, gave plantensproeiers, mooie weckpotten, handige wespenvangers, theelichthouders, een kweeklok en stijlvolle sap/melkflessen biedt. En dat alles voor een aantrekkelijk prijsje wat de items leuk maakt om cadeau te doen – ook aan jezelf natuurlijk!

Groene vingers? Dan zijn de tuinmokken van Esschert Design perfect! In deze tuinmokken zit een kweekset van grond en zaden voor onder andere bieslook, munt, basilicum en peterselie. Ga er mee aan de slag in de keuken, of plaats de planten wanneer ze groot genoeg zijn over in de tuin of in een grote pot op het balkon. Los verkrijgbaar voor ? 3,95 of als set van 4 in een kratje voor ?18,95.

Maak zwoele zomeravonden langer met de leuke kampvuurpot van Outside Wishes. Er is zelfs een driepoot beschikbaar waaraan je de kampvuurpot kunt bevestigen. Smelt marshmallows op de marshmallowpin, bak een pannenkoekje en geniet van de warmte van het vuur.

Liever picknicken? Vergeet je picknickmand niet! De serie Vintage Apple is heel vrolijk en zomers, en biedt praktische producten als een waterfles, een lunchtrommel en een picknicktas.

Meer informatie:

www.outside-wishes.nl

Gepubliceerd op: 20-04-2016

Reacties

Comments