Hazanah en Nesci komen met eerste ‘modest fashion’ store in Nederland

In Den Haag opende op zaterdag 18 november een pop-up fashionstore voor de moslima: Hazanah X Nesci. Naar eigen zeggen is het de eerste ‘modest fashion’ store van Nederland.

Modest fashion

Modest fashion is een wereldwijde groeimarkt. Het is kleding voor moslima’s, maar ook voor andere vrouwen die zich vrouwelijk, eigentijds en bedekt willen kleden. Er zijn steeds meer merken die inmiddels speciale collectie voor deze doelgroep ontwerpen. Dankzij de groei van deze kleding opende zaterdag 18 november de modest fashion pop up-store Hazanah X Nesci in Megastores Den haag.

Initiatiefnemers

De initiatiefnemers van deze store zijn commerceplatform Hazanah.com en fashionmerk Nesci. De twee werken al langer online samen en gaan dat dus nu ook doen in Megastores. De klantengroep bestaat voor een groot gedeelte uit vrouwen met islamitische achtergrond, maar uit de cijfers blijkt dat steeds meer vrouwen zonder islamitische achtergrond ook geïnteresseerd zijn. Zo draagt een superster als Taylor Swift ook regelmatig modest fashion.

Meer informatie 

textilia.nl

hazanah.com

nescifashion.com

 

Gepubliceerd op: 30-03-2018

Reacties

Comments