Holland Paviljoen op Ethical Fashion Show Berlin en Greenshowroom

Haal je modesprieten uit de kast, want van 4 tot en met 6 juli staat Funkhaus Berlin in het teken van de Ethical Fashion Show (EFSB) en Greenshowroom (GS). Samen vormt dit fashion duo dé toonaangevende vakbeurs voor duurzame mode en modeaccessoires. Dit jaar extra speciaal, want naast de prachtige nieuwe locatie aan rivier de Spree, verzorgt organisator Messe Frankfurt Nederland ook een Holland Paviljoen. Genoeg reden dus om Berlijn in je agenda te zetten en je groene fashion hart te laten spreken!

Op de modevakbeurs kun je veel inspiratie opdoen van eco-fashion labels die milieubescherming, sociale verantwoordelijkheid en transparantie tot hun kernwaarden rekenen. Zo toont de EFSB vooral street- en casual wear en focust de GS zich op high-end fashion.

Holland Paviljoen

Wil je je als Nederlandse ondernemer, werkzaam in duurzame mode en modeaccessoires, richten op de Duitse of Europese markt? Dan is de Holland Paviljoen een uitgelezen kans! Dit paradepaardje van de vakbeurs is een uitstekende ‘catwalk’ om als exposant, collecties en accessoires aan een groot publiek laten zien. Bovendien is alles geregeld: van standbouw, inrichting, verlichting en elektriciteit tot promotie. Ook krijgen exposanten professionele ondersteuning vanuit Nederland bij de voorbereiding. Deelnemen kan vanaf 1.236 euro en met een missievoucher van RVO bestaat er een mogelijkheid om onder bepaalde voorwaarden een financiële tegemoetkoming van maximaal 1.500 euro (exclusief btw) te krijgen. Een mooie kans, dus schrijf je gauw in!

Meer info

Ethical Fashion Show Berlin en Greenshowroom vinden twee keer per jaar in januari en juli tijdens de Berlin Fashion Week plaats. Bekijk de website voor meer info: www.greenshowroom.com/www.ethicalfashionshowberlin.com

Impressie van de afgelopen editie:

 

Beeld: Messe Benelux Nederland BV

Gepubliceerd op: 19-05-2017

Reacties

Comments