Inhorgenta München 2017: horloges en sieraden van dit seizoen

Wat zijn de sieraden en horloges van het moment en welke kleuren kunnen we dit seizoen verwachten? Het team van Trendline was onlangs aanwezig op Inhorgenta MÜNCHEN, de internationale vakbeurs voor sieraden en horloges, en spotte daar de laatste trends. 

Minimalisme en eenvoud in sieraden en horloges spelen een belangrijke rol. In veel collecties zijn fijne sieraden zoals kettingen, armbanden en horloges kenmerkend. Een goed voorbeeld hiervan is het Eindhovense sieradenmerk Minitials, maar ook de horloges van het Duitse M&M Germany. Maar statement pieces van Jéh Jewels en Les Georgettes mogen ook gezien worden.

(links) Les Georgettes (rechts) Jéh Jewels

Van goud – zuurstokroze en koningsblauw

Het kleurenpallet is divers. Geel goud komt veel terug in combinatie met uitgesproken tinten als aubergine, roze en koningsblauw, maar ook met rustige aardetinten, pastelkleuren en zilver. Eigenlijk kan alles: goud, zilver, zuurstokroze, zwart. Een veelgehoorde uitspraak op de Inhorgenta was dan ook: “Mensen moeten zich zichzelf kunnen voelen met de sieraden die ze dragen. Het is iets persoonlijks en we hopen dat alleen maar te kunnen versterken”. Van deze uitspraak krijgen we een glimlach. Net als van de prachtige exemplaren die wij tegenkwamen.

(links) Minitials (rechts) Atelier Luz

 

(links) Lars Larsen (rechts) M&M Germany

 

Meer info over de Inhorgenta

www.jeweline-magazine.nl

 

Gepubliceerd op: 28-02-2017

Reacties

Comments