Inova Collections netwerk lounge: voor een succesvol gesprek

Eind augustus is de perfecte tijd om na te denken over de kerst. Inova Collection, van 25 tot 27 augustus 2018, helpt graag met het maken van keuzes voor de Kerst.

Inova collection biedt een innovatief ondersteuningsprogramma. Er kunnen contacten worden gelegd in een prettige netwerksfeer of nieuwe inzichten opdoen in de gratis workshops.

Aantrekkelijke netwerkformaten

Ervaar als eerste kennis van de industrie in de gratis workshops. Voortdurend veranderende, interessante en relevante onderwerpen maken de workshops een belangrijke toevoeging aan uw bezoek.

Netwerklounge

Laad jezelf op in de speciale Inova lounge. Hier vindt u een aantrekkelijke sfeer en kunt u genieten van de hoogwaardige en gratis cateringservice.

A summer event on the island

Inova organiseert op 26 augustus een speciale Summer night.  Op een van de mooiste terrassen aan de Rijn, in het beschermde landschapsgebied – op het eiland Nonnenau.

Geniet van het uitzicht op het water en maak waardevolle zakelijke contacten in leuk gezelschap. Een exclusief barbecuebuffet, koele drankjes en goede muziek zorgen voor een buitengewone sfeer en een zomerse mediterrane flair – bijna zoals in Italië.

Om een ontspannen feestje te garanderen, heeft Inova een gratis pendeldienst opgezet (te boeken bij het bestellen van uw ticket). De vriendelijke gastvrouw wacht op u bij de veerbootpier. De veerboot brengt je naar het eiland en terug.

Meer informatie

Kijk voor tickets op de website van Inova: inova-collection.de

inova-collection.de

Gepubliceerd op: 09-07-2018

Reacties

Comments