Inspirerend najaarsevent TICA

‘A day of inspiration, a week of feeling Autumn!’ Met deze leuke quote trapte TICA haar autumn kick-off af. Maandag 17 september stond in het teken van trends, heel veel inspiratie en nieuwe collecties. Geniet nog even met ons na!

De septembereditie van het TICA-event was wederom een feestje. Naast het grote aanbod van 200 exposanten met meer dan 100.000 producten werden bezoekers ondergedompeld in de wereld van trends. Rondom het TICAfé stonden trendpleinen gepresenteerd met de laatste najaarstrends & kleuren. Het geheel werd compleet gemaakt met de inspirerende lezingen van trendwatcher Christine Boland en interieurstylist Marie-Gon Vos.

Van Crazy Classics tot Brown Sugar

Volgens het duo zien we in het najaar vier belangrijke trends: Crazy Classics, Dark Spark, Brown Sugar en Indigo & Nutmeg. Bij ‘Crazy Classics’ worden klassieke en vintage elementen op een moderne manier toegepast in een verrassende combinatie. Ook de materiaalkeuze is vaak contrasterend. Mixen en Matchen staat hier op nummer 1, zowel in kleur als in materiaal. ‘Dark Spark’ is een echte kersttrend. Hier zien we een prachtige chique ingetogen sfeer. Door een donkere achtergrond met zwarte basic items krijgen feestelijke items alle aandacht. Bij de trend ‘Brown Sugar’ draait het om fashion met een knipoog naar de jaren ‘60 en ‘70. Denk aan wijdvallende jurken en broeken met klassieke accenten worden gecombineerd met stoere, leren accessoires in natuurlijke, warme tinten. Hier worden alle denkbare tinten bruin door elkaar gemixt. Tot slot is ‘Indigo & Nutmeg’ overgewaaid uit Scandinavië! Een trend vol intense kleuren uit de natuur, maar dan net even anders. Uitgebalanceerde combinaties van koele kleuren als paars en diepblauw. Warme aardetinten & krachtige vormen voltooien deze trend. Door deze combinatie ontstaat een hoogwaardige design uitstraling. Diepe natuurlijke tinten vormen de basis van deze trend.

Wil je meer weten over de trends? Bekijk hieronder het filmpje.

Bekijk onderstaande fotoreportage voor een sfeerimpressie.

Meer informatie

www.tica.nl

Gepubliceerd op: 10-10-2018

Reacties

Comments