Inspirerende 100% handmade happiness kaarsen voor ultieme geluksmomenten


De boodschap van Me & Mats is eenvoudig maar vrolijk: geniet van het leven en elk moment, vind geluk in kleine dingen, zoals bijzondere blijmoedige producten van Me & Mats. Kies voor datgene wat jou en je geliefden gelukkig maakt. Stop met stressen, begin met genieten!

Soms is een er een aardbeving nodig – figuurlijk dan – om dat geluk terug te vinden. Toen Mats, het zoontje van oprichtster Astrid, te vroeg geboren werd en de strijd om zijn leven verloor, schudde Astrids wereld op zijn grondvesten. Na een periode van verdriet realiseerde zij zich dat geluk zit in het kleine, het gewone.

Met die gedachte zijn alle 100% handmade happiness kaarsen van Me & Mats gekozen. Stuk voor stuk producten die inspireren en je vertellen dat je jouw dromen na moet jagen of juist dat je Gorgeous bent. De uniek hand verpakte geurkaarsen zijn handgegoten met 100% natuurlijke materialen en gegeurd met een etherische olie. De eenvoud waarmee de producten zijn vormgegeven staat garant voor veel van die geluksmomenten.

Niet morgen, niet over tien jaar, maar nu!

Meer informatie:

www.me-mats.com


Gepubliceerd op: 25-02-2016

Reacties

Comments