Interieurs met een natuurlijke touch

Earthware is een luxe homeware merk. Bijzondere producten gemaakt van natuurlijke materialen geven het interieur een authentieke touch.

Het woon- en lifestyle merk is ontstaan uit liefde voor bijzondere en natuurlijke producten. Authentieke items met unieke verhalen. Handgemaakt door lokale ambachtslieden en op een eerlijke manier verkregen.

Een betere toekomst

Met veel zorg worden de collecties geselecteerd en ontworpen. Het team van Earthware reist de hele wereld over om de mooiste producten te verzamelen. De jarenlange ervaring op het gebied van fair trade zorgt ervoor dat ze een intensieve samenwerking hebben opgebouwd met lokale ambachtslieden. “Wij vertellen graag de verhalen achter de producten en werken samen aan een betere toekomst”.

Inspiratie wordt gehaald uit wat de natuur te bieden heeft, de schatten van de aarde. De Earthware stijl kenmerkt zich door neutrale kleuren en duurzame materialen. Hierdoor zijn de producten makkelijk te combineren. Natuurlijke materialen en lokale technieken zorgen ervoor dat liefhebbers van Earthware unieke producten in handen hebben: geen item is hetzelfde.

Meer informatie

www.earthware.nl

Gepubliceerd op: 05-09-2018

Reacties

Comments