Jubileum op Trade Mart: Gebr. Simon staat er voor de 40e keer!

4, 5 en 6 maart vond de voorjaarsbeurs van Trade Mart in de jaarbeurs te Utrecht weer plaats. De verschillende stands waar alle trends en nieuwe collecties werden gepresenteerd zager er weer piekfijn uit. Met diverse branches op verschillende verdiepingen was er voor ieder wat wils op het gebied van trends. Voor Gebr. Simon was het dit jaar een jubileum. Het stond namelijk voor de 40e keer op de Trade Mart.

Jubileum

De speelgoedgroothandel Gebr. Simon is al decennia lang een betrouwbare handelspartner wat betreft het leveren van speelgoed. Dit jaar was de voorjaarsbeurs van Trade Mart een speciale editie voor de Gebr. Simon, omdat het de 40e keer was dat ze er stonden. Er is dan ook nog genoeg speelgoed dat al 40 jaar mee gaat. Zo doen de bromtollen, blokken, telramen en speelgoedpistolen het nog steeds goed.

Nieuw

Het nieuwste merk dat Gebr. Simon aanbiedt, is het Zweedse Jabadabado. Dit speelgoed is voornamelijk gemaakt van hout en heeft neutrale strakke kleuren. Verder besteedt Gebr. Simon ook aandacht aan duurzaamheid. Zo is het Dantoy speelgoed gemaakt van bioplastic. Wat verder opviel, was de nieuwe Scoot. Dit kleine fietsje met uitklapbare pedalen is een nieuw design dat geproduceerd wordt in diverse lichte kleuren.

Zie hieronder de foto’s van de stand van Gebr. Simon op Trade Mart. 

Meer informatie

simonspeelgoed.nl

 

Gepubliceerd op: 08-03-2018

Reacties

Comments