Kinderaccessoires met vilten bolletjes van Kiekepiep

Ontdek de collectie kinder- en woonaccessoires van Kiekepiep. Deze producten met kleurrijke bolletjes vilt zorgen voor een vrolijke noot in elke kamer. De kleuren passen bij de trends van nu of zijn gemaakt naar wens van de klant.

Het begon allemaal met de vilten bolletjes uit Nepal. Eigenaresse Joyce vertelt: “Tijdens mijn zwangerschap in 2013 zocht ik naar unieke accessoires voor de babykamer, maar ik vond niet veel naar mijn smaak. Ik ben gek op vilt en kleur dus maakte ik zelf de mooiste wagenspanner die ik ooit had gezien. Tijdens mijn zoektocht naar mooie kwaliteit vilt ontdekte ik de viltballetjes. Ik bestelde er tien en had nog geen idee wat ik er mee ging doen. Maar wat vond ik ze leuk en kleurrijk toen ik ze binnenkreeg!” In 2014 werd Kiekepiep opgericht en inmiddels ontwerpt en maakt Joyce speenkoorden, mobielen, naamletters, slingers en wagenspanners van vilt en/of viltballetjes.

Daar zit muziek in

De muziekmobielen zijn een ware eyecatcher. De felle kleuren prikkelen de zintuigen en kinderen vinden het prachtig om naar de bolletjes en de schaduwen te kijken. De muziekmobielen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen voor € 42,50. Ook is het mogelijk om zelf de kleuren van de viltbollen te kiezen.

Fair trade bolletjeskleden

Wie echt iets unieks in huis wil kiest voor een bolletjeskleed. Ze worden met de hand gemaakt door Nepalese vrouwen, die duizenden viltballetjes rijgen en naaien tot een prachtig vloerkleed. De viltballetjes zijn gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse wol en fair trade. De vrouwen ontvangen een rechtvaardig loon voor het bijzondere vakwerk. De bolletjeskleden zijn verkrijgbaar in een vierkante en ronde uitvoering vanaf € 149.

Een bijzonder kraamcadeau

De speenkoorden van Kiekepiep hebben een mooie kleursamenstelling en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Het is ook mogelijk om ze met naam van het kindje te bestellen. Ideaal als kraamcadeau. De speenkoorden zijn verkrijgbaar vanaf € 13,95.

Meer informatie: www.kiekepiep.nl.

 

Gepubliceerd op: 22-02-2017

Reacties

Comments