Kipling’s Back to School collectie: be seen and stand out

De FW19 collectie van Kipling is geïnspireerd op de expressieve energie van kinderen en stimuleert mobiliteit en creativiteit. Voor de Back to School collectie richt Kipling zijn aandacht op een jonge doelgroep, waarbij plezier en functionaliteit centraal staat en ze deze twee waarden combineren om  de zichtbaarheid en veiligheid te vergroten. Van peuter tot tiener, met de Kipling Back to School collectie ben je klaar voor het nieuwe schooljaar. 

Be Seen collectie

De klassieke SEOUL GO rugzakken komen dit seizoen nu ook in de kleuren Metallic Delight, Polish Blue Delight. en Camouflage. Om op te vallen in het donker zijn hier reflecterende strips, logo’s en ingebouwde lichtjes aan toegevoegd. Deze collectie speelt in op de noodzaak dat kinderen zichtbaar moeten zijn in het verkeer wanneer ze op weg naar school zijn middels speelse tassen.

Stand out collectie

Bewegingsvrijheid staat voorop bij de nieuwe SEOUL 2-in-1 rugzak. De rugzak heeft een afneembaar voorvak die afzonderlijk kan worden gedragen. Perfect om lunch in mee te nemen of voor je sportuitrusting. Met twee tassen in één voorziet deze rugzak iedereen in zijn behoefte. De SEOUL 2-1 reflecteert in het donker en komt in twee kleurcombinaties: opvallend zilver en cool camouflage.

Vindingrijk en origineel is de SEOUL-SWITCH die ook met een voorvak dat eraf kan worden geritst komt. De tas is licht, ruim en vrolijk en is verkrijgbaar met rood, blauw of transparant voorvak. Tot slot wordt de collectie aangevuld met rugzakken met vrolijke prints, trolleys en etuis.

Meer informatie

www.kipling.com

Gepubliceerd op: 09-08-2019

Reacties

Comments