KYWIE schudt traditionele wijnwereld op

Een warme zomeravond met perfect gekoelde wijn in een hippe én duurzame wijnkoeler? Dat kan met de wijnkoelers van KYWIE. Gemaakt van 100% schapenvacht en leverbaar in diverse kleuren en modellen.

Wol voor juiste tempratuur

KYWIE is een Nederlands ontwerp wijnkoeler dat met 100% schapenvacht de temperatuur van een fles gelijk houdt. Hoewel wol vaak geassocieerd wordt met warm, kan het materiaal ook koud houden. Deze natuurlijk isolerende werking van wol is de inspiratiebron geweest voor de koelers van KYWIE. De cilindervormige koelers houden de (koude) lucht van fles, beker of glas uren vast.

Wat mag het zijn: wit, rood of…?

Denk overigens groter dan een fles gekoelde witte wijn. KYWIE is er ook voor rood. Of de buitentemperatuur -5 of 21 graden is, rode wijn kan je met KYWIE koelers heerlijk op 18 graden houden. Behalve het isolerende vermogen is wol ook vuilafstotend en lichtgewicht.

Natuurlijk duurzaam

KYWIE wordt in kleine ateliers geproduceerd conform de Europese regelgeving. Het suède wordt in diverse natuurlijke kleuren en structuren aangeboden. Zo zijn er onlangs ‘verleerde’ koelers geïntroduceerd. Nog steeds 100% schapenvacht maar de suède buitenzijde is glad of met een print.

Keep Your Woolie

K-Y-W-IE staat voor: Keep Your Woolie, met het idee dat je je koude drank o-ve-ral mee naar toe kunt nemen: het strand, de sportschool, op de piste of de boot, gezellig in de achtertuin, op de fiets, gewoon op tafel etc. Hoe leuk is dat!

KYWIE koelers zijn er in vier modellen: Champagne, Wijn, Demi (500ml) en Koozie (330ml), vernoemd naar de flesmaten.

Meer informatie: www.kywie.com

Gepubliceerd op: 13-06-2017

Reacties

Comments