Laat kinderen vrolijk genieten in het water

Voor een kind is er niets leuker dan lekker spelen in het water. Maar voordat de waterpret kan beginnen zijn papa en mama nog in de weer met het opblazen van de zwembandjes. Met de Puddle Jumpers van UV-Fashions is dit voorgoed verleden tijd. Een Puddle Jumper is een kruising tussen een zwemvest en zwembandjes. De buitenkant is van nylon, de binnenkant van schuim en het pakje is eenvoudig te bevestigen met een kliksluiting op de rug. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in allerlei leuke prints. Zie je kind daar maar eens uit te krijgen!

Puddle Jumpers zijn ontworpen om kinderen vrij te laten spelen onder toeziend oog van hun ouders en ze tegelijkertijd te helpen met leren zwemmen. Het design van de pakjes is extra aantrekkelijk gemaakt voor kinderen, waardoor het een feest wordt om ze aan te trekken.

Wat is een Puddle Jumper?

Een Puddle Jumper bestaat uit een gordelset en twee zwembandjes, die niet opgeblazen hoeven te worden. Aan de achterkant klik je alles vast en kun je het bandje gemakkelijk afstellen op de maat van je kindje. Daardoor ben je ervan verzekerd dat je kind het pakje niet zelfstandig kan uittrekken. De bandjes om de armen bieden in combinatie met de band om de borstkas stabiliteit in het water, maar geven toch veel bewegingsvrijheid. De Puddle Jumper is geschikt voor kinderen van 15 tot 30 kilo, dus ze zijn ideaal voor peuters en jonge kinderen

Meer informatie

www.uv-fashions.nl

Gepubliceerd op: 06-05-2019

Reacties

Comments