Leuke Lexon artikelen

Lexon Design heeft een aantal kekke producten in het assortiment. Voor het allerdaagse leven, maar met een twist. Bekijk snel een aantal van de leuke artikelen! 

Reddot design awarded FLIP van Lexon

Onder het motto ‘Design in life’ richt Lexon zich op het ontwerpen van tijdloze items die ieder afzonderlijk gemakkelijk zijn in het gebruik. Zoals de awardwinnende Flip, een funky wekker die je aan- of uitzet door hem om te draaien. Het LCD-display draait mee, zodat de tijd altijd zichtbaar is. De Flip is verkrijgbaar in tien trendy kleuren en heeft een silicone soft touch omhulsel, een ingebouwd lampje en een snoozefunctie waarmee je nog even vijf minuten extra kunt slapen. Het designproduct wordt geleverd met batterijen, direct klaar voor gebruik. De moderne uitstraling, het gebruiksgemak en het speelse design maken de designwekker Flip het bestverkochte product van Lexon Design ooit!

Thyko radio

Deze spatvrije radio is eigentijds en strak van design. Door de draaien aan de antenne kun je de frequentie en zenders opzoeken. De siliconen materialen van deze design radio zorgen ervoor dat het spatvrij is. Neem je Thyko radio gerust mee  naar het zwembad, strand of in de badkamer. De Thyko is ook verkrijgbaar als speaker en als booster.

Secret Box

Het origineelste cadeau voor man of vrouw. Wil jij niet dat je snoepjes op je bureau worden gepikt door je collega’s? Gebruik dan deze Secret box. Deze dubbelwandige pot kun je omdraaien en zorgt ervoor dat niemand meer ziet wat er in je “secret box” zit. Alles aanwezig, maar toch ook weer niet.

 

Meer informatie

www.tenclifestyle.nl

Gepubliceerd op: 15-01-2018

Reacties

Comments