Nieuwe winkel van The Little Green Bag in Utrecht

Dit voorjaar opent The Little Green Bag een nieuw filiaal in Utrecht. Deze winkel wordt het eerste verkooppunt buiten de provincie Zuid-Holland en wordt op feestelijke wijze geopend.

A-merken ervaren

The Little Green Bag is één van de grootste spelers in de online wereld als het gaat om de verkoop van tassen en accessoires van nationale en internationale A-merken. Merken als Cowboysbag, MYOMY, Castelijn & Beerens, Happy Socks, CLUSE, Fabienne Chapot, Herschel Supply co., Havaianas en Michael Kors zijn enkele merken van de uitgebreide collectie. Door het brede assortiment heeft de winkel haar klanten veel te bieden. Hier ligt ook het onderscheidende vermogen van The Little Green Bag. Een tas is bijvoorbeeld verkrijgbaar in meerdere kleuren, waardoor er meer te kiezen valt.

‘Verlengstuk van de webshop’

Hoewel The Little Green Bag van oorsprong een online winkel is, ziet het bedrijf de fysieke winkels als een verlengstuk van de webshop en andersom. Het is een extra contactpunt voor haar klanten in Utrecht. De winkel vestigt zich op de Steenweg 43, een geliefde straat voor het winkelend publiek.

Openingsactie

De winkel staat bekend om haar acties bij de opening van een filiaal. Ditmaal zijn er tien Cowboysbag tassen te winnen door de klanten die iets kopen tijdens het openingsweekend. Op social media kunnen volgers meedingen naar shoptegoed. Daarnaast zullen er met bekende merken nog in-store events worden georganiseerd.

Datum opening

De exacte datum van de opening wordt later bekend gemaakt. De winkel in Utrecht wordt de vierde winkel in Nederland. In oktober opende The Little Green Bag nog een filiaal in het centrum van Rotterdam. Het bedrijf biedt haar producten sinds september wereldwijd aan.

Meer informatie: www.thelittlegreenbag.nl.

Gepubliceerd op: 24-02-2017

Reacties

Comments